به گزارش سلام لردگان
*کيهان
بولدوزر افراطيون اول ويران ميکند بعد تدبير!
وزير علوم گفت: براي انتخاب رئيس دانشگاه تهران قرار است شوراي مشورتي از اساتيد اين دانشگاه بنشينند و يک نفر را انتخاب و به ما معرفي کنند.فرجيدانا در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه گزينههايي براي رياست دانشگاه تهران منتشر ميشود و برنامه وزارت علوم براي رياست اين دانشگاه چيست؟ گفت: هيچ اسمي از جانب ما نيست. قرار است شوراي مشورتي از اساتيد دانشگاه تهران بنشينند و منتخب شوند و همه راي ميدهند و يک نفر را انتخاب و به ما معرفي کنند.وي گفت: مثل آن چيزي که در مجلس داريم. از 30 نفر عضو هيئت علمي يک نفر انتخاب ميشود و انشاءالله اين شورا مينشينند و يک نفر را انتخاب ميکنند. اين اولين بار است که اين کار را انجام ميدهيم و اميدواريم با موفقيت همراه باشد.
وي در پاسخ به سوال ديگر مبني بر اينکه آيا تا قبل از عيد گزينه رياست دانشگاه تهران معرفي ميشود؟ گفت: اين مسئله بستگي به اين دارد که دوستان چقدر در کارشان جلو روند و برنامه زماني آن را سرپرست محترم دانشگاه انجام ميدهد.فرجي که به عنوان گماشته افراطيون در وزارت علوم محسوب ميشود، پيش از اين حدود 30 رئيس دانشگاه و پژوهشگاه را برکنار کرده و در اين ناپرهيزي و زيادهروي ظاهرا حواسش نبوده که انتخاب اين روسا را به عهده شوراي مشورتي کذايي بگذارد.ابهام و ترديد بعدي، درباره رفتار فرجيدانا نسبت به رياست دانشگاه تهران است. فرجيدانا 10 روز قبل با وجود موفقيتهاي کمسابقه علمي در دانشگاه تهران در دوران رياست دکتر فرهاد رهبر و صرفا به خاطر تاثيرپذيري افراطيون، اقدام به برکناري وي کرد و از آن زمان اين دانشگاه به سرپرست (دکتر اميد از معاونين فرجيدانا) سپرده شده است. در اين ميان بايد پرسيد اگر قرار بود اساتيد دانشگاه و شوراي مشورتي درباره رياست دانشگاه تهران تصميم بگيرند، چرا وزير علوم از اساتيد دانشگاه تهران نظرسنجي نکرده و راسا اقدام به برکناري دکتر فرهاد رهبر کرده و بعد که صداي اعتراض اعضاي هيئت علمي درآمده تظاهر ميکند که قائل به انتخاب دموکراتيک است؟! بدتر اينکه در ميان گزينههاي مورد نظر فرجيدانا، اسامي کساني چون کولايي از افراطيون متحصن در مجلس ششم و از آلتدستهاي حزب مشارکت ديده ميشود که فاقد کمترين سابقه مديريت هستند.
نکته جالب بعدي نامزدي جناب سرپرست است که باعث شد سايت اميد وابسته به عارف نيز زبان به انتقاد بگشايد و بنويسد: مشخص نيست دکتر اميد گفته که هنوز پيرامون ماندن در وزارت علوم يا رفتن به دانشگاه تهران تصميم نگرفته است.
حسنظن و راياعتماد چند ماه پيش نمايندگان مجلس به فرجيدانا - به رغم فقدان صلاحيتهاي علمي و مديريتي و سياسي در نامبرده - در حالي صورت گرفت که صاحبنظران دانشگاهي و رسانهاي بر آلودگي وي به فتنه سال 88 و فقدان استقلال راي نزد فرجي تاکيد داشتند. مرور زمان صحت اين ارزيابيها را ثابت کرد.
راهاندازي تاسيسات پرهزينه براي توزيع موقت سبد کالا!
معاون برنامهريزي استانداري تهران گفت: به دنبال آن هستيم مراکز توزيع کالا در تهران تاسيس کنيم.به گزارش عصر ايران نعمتالله ترکي در حاشيه آغاز به کار نمايشگاههاي بهاره در شهر تهران اظهار داشت: هفته آينده جلسهاي با شهرداري داريم تا زمينهايي را در اختيار ما قرار دهد و بتوانيم مراکز دائمي توزيع کالا در تهران ايجاد کنيم.وي افزود: تفاهم اوليه با سرمايهگذاران انجام گرفته است تا در اين زمينها مراکز توزيع را ايجاد کنند.معاون برنامهريزي استانداري تهران گفت: تهران با 8/5 ميليون نفر جمعيت بايد مراکز دائمي توزيع کالا داشته باشد و صرفا 20 فروشگاه زنجيرهاي نميتواند پاسخگوي نياز مردم باشد.وي در عين حال در خصوص زمان توزيع سبد دوم کالا گفت: براساس هماهنگي صورت گرفته وزارت صنعت زمان توزيع را ميداند و ما در اين خصوص اطلاعي نداريم.
اين اظهارات در حالي است که معلوم نيست توزيع سبد کالا به عنوان مسکّن تا کي ادامه پيدا ميکند. با اين وصف جاي شگفتي است که هزينههاي هنگفتي براي تاسيس مراکز توزيع کالا در جهت انجام يک کار موقت صورت گيرد. از سوي ديگر طبق اظهارنظر مسئولان ارشد دولت، قرار است اساسا نظام هدفمندي يارانهها دچار تغيير شود و بخش قابل توجهي از يارانهبگيران حذف شوند. با اين وصف، آيا عقلاني است براي کاري که حاشيه اصلي هدفمندسازي يارانههاست، ساختمانها، و مراکز و بوروکراسي گسترده و جديدي تاسيس شود؟!
آمريکا انگليس را تحقير ميکند وگرنه از زعفران نميشود بمب ساخت
يک روزنامه معتبر انگليس، انفعال و تسليم پذيري دولت اين کشور در برابر فشارهاي آمريکا و تحريمهاي ضد ايراني را «تحقيرآميز» و «آزار دهنده» خواند.روزنامه تلگراف با تأکيد بر اين که دولت انگليس به يک ارباب رجوع محض آمريکا تبديل شده، نوشت: «دولت انگليس به خصوص در زمينه تجارت با ايران و به تبع آن اعمال قانون دولت آمريکا عليه شهروندان انگليسي که نقض آشکار حاکميت ملي انگليس است، از حق شهروندان خود دفاع نميکند. دولت کامرون بدون هيچ اعتراضي کنترل تجارتش با ايران را به يک اداره آمريکايي به نام «اداره کنترل داراييهاي خارجي» در وزارت خزانهداري آمريکا سپرده است. اين فقط افراد حقيقي انگليسي نيستند که از سوي آمريکا به جرم تجارت با ايران تحت پيگرد قانوني قرار ميگيرند بلکه شرکتهاي خصوصي و بانکها هم هدف همين آزارها و ارعاب آمريکا قرار دارند. اين اداره تا به حال بانکهاي بزرگ انگليسي را تحت تعقيب قرار داده و اين بانکها بابت تجارت با ايران مجموعاً بيش از يک ميليارد دلار جريمه به وزارت خزانهداري آمريکا پرداخت کردهاند، در حالي که رفتاري مغاير قوانين انگليس انجام ندادهاند.»
تلگراف با برشمردن بانک استاندارد چارترد، لويدز، بارکليز، «اچاسبيسي و شرکت پيپال» مينويسد: مصداق عيني مداخله آشکار آمريکا در تجارت انگليس، شرکت بينالمللي انگليسي به نام پيپال است که زعفران ايراني را در انگليس به فروش ميرساند. اين شرکت از سوي اداره کنترل داراييهاي خارجي خزانهداري آمريکا يک پيام ايميل تهديدآميز دريافت کرده و متهم به نقض قوانين آمريکا شده است. اين در حالي است که اقدام اين شرکت انگليسي کاملاً منطبق با قوانين دولت انگليس بوده و منعي قانوني نداشته است؛ مبلغ قرارداد هم به پوند پرداخت شده است. خريدار يک شهروند انگليسي است و کاري که انجام داده در کشورش کاملاً قانوني است و او از سوي کشوري بيگانه مجرم محسوب شده است.
روزنامه معروف چاپ لندن در ادامه خاطرنشان کرد: سستي و انفعال دولت انگليس در قبال اين قلدري و زورگويي دولت آمريکا و دخالت در قوانين داخلي انگليس حقيقتاً آزار دهنده است. اين وظيفه دولت انگليس است که از حق شهروندان حقيقي و حقوقي خود دفاع کند و مانع از دخالت قدرتهاي خارجي در سيستم تجاري کشور شود.تلگراف در پايان مينويسد: آزار دهندهترين بعد قضيه اين است که هيچ يک از سياستمداران انگليسي به دخالت و زورگويي آشکار آمريکا اعتراض نميکنند. «ديويد کامرون» نخستوزير و «ويليام هيگ» وزير خارجه اتحاديه اروپا را متهم به نقض حق حاکميت ملي انگليس ميکنند؛ اما هنگامي که اين نقض آشکار از سوي آمريکا صورت ميگيرد، کاملاً سکوت ميکنند. اين، نوعي از حقارت و پستي است که حتي مارگارت تاچر نيز به آن تن نميداد.
سوريه جنگ را برد هر چند که غرب کنار تروريستها بود
يک روزنامه انگليسي اذعان کرد: سوريه جنگ را برده است.روزنامه تلگراف در تحليلي به قلم پيتر ابورونت نوشت: برخلاف اظهارات مقامات انگليسي و آمريکايي، سوريه جنگ 3 ساله را برده است، هر چند که تثبيت اوضاع مدتي زمان ميبرد.نويسنده خاطرنشان کرد: کشوري که امنيت و ثبات خاورميانه را تهديد ميکند ايران نيست بلکه عربستان، همپيمان نزديک انگليس است که از جنبشهاي تکفيري حمايت مادي ميکند.تلگراف معتقد است: نظام اسد باقي خواهد ماند و غرب نميتواند نظام اسد را سرنگون کند و يا با القاعده بجنگد بلکه ميتواند با مشارکت سوريه با القاعده مبارزه کند نه با همکاري با نظام سعودي که از القاعده حمايت مالي ميکند.تلگراف رژيم سعودي را به خاطر حمايت از جريانهاي تکفيري تهديدي براي ثبات در خاورميانه توصيف کرد.
حضرتعالي کجا بوديد؟!
شيخ آلت دست فتنهگران در سال 88 نسبت به ضعيف شدن فرهنگ امام خميني(ره) اظهار نگراني کرد.به گزارش سايت جماران، آقاي صانعي در ملاقاتي گفته است: «عدهاي فرصتطلب که در مبارزه نبودند به دنبال اين هستند که فرهنگ مخالف امام امت(ره) و ضد انقلاب را به نام حمايت از ايشان حاکم کنند. اينان در حقيقت با امام و انقلاب دشمني دارند و هميشه حرکتشان به نفع يک عدهاي است که با حرکت انقلاب و نهضت سازگاري نداشتند، متاسفانه ميبينيم چنين جريانهايي در حال تقويت شدن هستند.»صانعي اگرچه توضيح نداد که منظورش از «عدهاي فرصتطلب» چه کساني است؟ ولي بايد گفت که وي نه تنها به هنگام حرمتشکني فتنهگران عليه اسلام، جمهوري اسلامي و حضرت امام خميني(ره) کمترين موضعي نگرفت، بلکه از برخي سران فتنه نيز همانند آمريکا و رژيم صهيونيستي و رژيم انگليس حمايت کرد. درست به همين دليل، فتنهگراني که روي عنوان اسلام در شعار جمهوري اسلامي خط کشيده و به تصوير حضرت امام و مراسم سوگواري عاشوراي حسيني(ع) بيحرمتي کرده بودند و ميگفتند «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است»، از جمله در حمايت از صانعي شعار داده و ميگفتند «روحاني واقعي، منتظري- صانعي»؟!
گفتني است آقاي صانعي چند سال قبل، سخنان حضرت امام(ره) را تحريف کرده بود که متاسفانه بعد از تذکر کيهان و مقايسه آنچه صانعي نقل کرده بود با آنچه به صورت مکتوب در صحيفه حضرت امام(ره) آمده بود، نه فقط آقاي صانعي حاضر به عذرخواهي از مردم و ساحت مقدس حضرت امام(ره) نشد، بلکه مؤسسه تنظيم و نشر آثار حضرت امام(ره) که مسئوليت پيشگيري از تحريف نظرات امام راحل(ره) را دارد نيز کمترين اعتراض و عکسالعملي از خود نشان نداد.
60 درصد مردم آمريکا از اوباما نااميد شدهاند
نااميدي از باراک اوباما در ميان مردم آمريکا شدت گرفته و رو به تصاعد است.به گزارش خبرگزاري فرانسه، براساس تازهترين نظرسنجي که يک هفته پيش از سوي شبکه تلويزيوني سيبياس و روزنامه نيويورک تايمز انجام گرفت فقط 30 درصد مردم آمريکا از عملکرد اوباما رضايت دارند اما 60 درصد آنها اعلام کردهاند از برنامههاي اوباما نااميد شدهاند.به گفته برخي کارشناسان عدم موفقيت باراک اوباما در اجراي مرحله اصلي اصلاحات اقتصادي و همچنين برخورد انفعالي دولت وي در رابطه با مسائل مهم خاورميانه مانند پروسه صلح اعراب- اسرائيل و يا بحران سوريه، از مهمترين دلايل اصلي اين نااميدي به شمار ميرود.پيشتر مجله آمريکايي «کومنتري» نيز در يک نظرسنجي اعلام کرد، 54 درصد آمريکاييها از اوباما ناراضي هستند و اين تعداد همچنين جان کري را بدترين وزير امور خارجه تاريخ ايالات متحده آمريکا توصيف کردند.
*خراسان
مجوز دولت براي اشتغال 8 بازنشسته ديگر
بر اساس مصوبه وزيران عضو کميسيون امور اجتماعي و دولت الکترونيک که پس از تاييد رييس جمهور، توسط اسحاق جهانگيري به دستگاههاي مربوطه ابلاغ شده، مقرر شده است 8 نفر بازنشسته ديگر به استناد قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت مجوز اشتغال به کار به مدت يک سال از زمان به کارگيري را داشته باشند که از اين تعداد، 5 نفر در نهاد رياست جمهوري و 3 نفر در صندوق توسعه ملي مشغول به کار خواهند شد.
حضور 14 عضو کابينه در کميسيون بررسي مشکلات تهران
بر اساس مصوبه دولت که مقرر کرده بود کميسيوني ويژه براي بررسي مشکلات تهران و ساير کلانشهرهاي کشور تشکيل شود، وزيران راه و شهرسازي، اطلاعات، تعاون، کار و رفاه اجتماعي، صنعت، معدن و تجارت، دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح، ورزش و جوانان، جهاد کشاورزي، نيرو، بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، کشور، رييس سازمان حفاظت محيط زيست، معاونان علمي و فناوري و برنامه ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهور به عضويت اين کميسيون درآمده اند.
*ايران
دستاورد عضويت ظريف در فيس بوک
خبر اول اين که علي اکبر جلالي استاد شناخته شده فناوري اطلاعات در همايش ملي «استان مجازي» يکي از دلايل موفقيت محمدجواد ظريف در مذاکرات 1+5 را مرهون عضويت او در شبکههاي اجتماعي عنوان کرد و گفت: اتفاق خوبي که در اين مذاکرات افتاده به دليل اين است که ايشان در صفحه فيسبوک عضو هستند، اگر ايشان فيسبوک نداشت شايد اتفاق 1+5 را شاهد نبوديم. به گزارش فارس، جلالي همچنين جزئياتي از حضور محمد جواد ظريف در فيسبوک ارائه کرد و گفت: 2 ميليون کاربر از کشورهاي خارجي سخنان محمد جواد ظريف در صفحه فيسبوک را از طريق جستوجوگر گوگل مشاهده کردند. وي با بيان اينکه دولت همکاري مناسبي در مورد فيسبوک داشته است، تصريح کرد: با تلاش دولت تدبير و اميد عضويت در فيسبوک جرم نيست.
گمانه زني درباره جانشين ضرغامي
خبر ديگر اين که دوره قانوني رياست عزت الله ضرغامي بر سازمان صدا و سيما رو به پايان است. اما تعدد چالشهاي پيش آمده ميان اين سازمان و دولت يازدهم علاوه بر بدهيها و شرايط اقتصادي نابسامان آن سبب شده است که موضوع جانشيني ضرغامي بيش از پيش مورد توجه رسانهها قرار گيرد، پايگاه خبري تحليلي روز نو در گزارشي با نابسامان خواندن وضع مالي صدا و سيما و اينکه اين سازمان علاوه بر بدهکاري هزار ميليارد توماني با عدم اقبال در زمينه سياسي و فرهنگي و اجتماعي هم دست به گريبان است، از رحماني فضلي وزير کشور و سيد محمد حسيني وزير سابق فرهنگ ارشاد به عنوان گزينههاي احتمالي نام برد و نوشت: «سازمان دچار مشکلات ساختاري است و اگر اين مشکلات بزرگ حل نشود، چندان تفاوتي ندارد که سکان اين کشتي به گل نشسته به چه شخصي سپرده شود.»
آزادي 14 زنداني حبس ابد
شنيديم که «علي مجدآرا» رئيس فدراسيون ورزشهاي همگاني از آزادي 14 زنداني حبس ابد گچساراني به همت نهاد رياستجمهوري و به مناسبت برگزاري راهپيمايي بزرگ خانواده در اين شهرستان خبر داد. به گزارش فارس، علي مجدآرا همچنين از جمعآوري مبلغ 60 ميليون تومان از سوي مردم اين شهرستان در اين مراسم خبر داد و گفت: رئيس ستاد ديه کشور نيز اعلام کرده است که به مناسبت برگزاري اين مراسم، تعداد 30 زنداني غير عمد گچساراني را آزاد خواهيم کرد.
ديدار احمدينژاد با حاميان رسانهاياش
با خبر شديم که جمعي از فعالان رسانهاي نزديک به محمود احمدينژاد چندي پيش با وي ديدار کردند. به گزارش سايت خبري اميد، در اين ديدار نسبتاً طولاني که حدود 30 نفر از فعالان رسانهاي حامي محمود احمدينژاد حضور داشتند درباره فعاليتهاي رسانهاي تيم احمدينژاد تصميماتي اتخاذ شد و برنامههايي براي حضور مؤثر در فضاي مجازي و رسانهاي مکتوب مورد بررسي قرار گرفت.
حمايت «فيشر» از حق غنيسازي هستهاي ايران
خبر رسيده که «يوشکا فيشر» وزير امور خارجه پيشين آلمان با انتشار مقالهاي در سايت «پروژه سنديکايي» مذاکره را تنها راه حل مسأله برنامه هستهاي ايران دانست و نوشت: «هيچ کسي نميتواند باور کند که جنگ راه حل موضوع برنامه هستهاي ايران باشد. بنابراين، تنها راه حل توافق جامع بر سر برنامه هستهاي ايران با احترام به حق اين کشور براي برخورداري از انرژي صلحآميز هستهاي است.»
قطع دسترسي دانشگاهها به ISI به دلايل سياسي
دست آخر اين که يک مقام مسئول در وزارت بهداشت از قطع دسترسي دانشگاههاي ايران به ISI به دلايل سياسي خبر داد و گفت: در حال حاضر هيچ دانشگاه ايراني به ISI دسترسي ندارد چرا که تامسون رويترز به دلايل سياسي ايران را تحريم کرده است. به گزارش روز نو، «پيام کبيري» رئيس مرکز توسعه و هماهنگي اطلاعات و انتشارات علمي وزارت بهداشت در ادامه افزود: ما در حال بررسي امکان دسترسي به سه مجموعه اطلاعات علمي ديگر هستيم که در صورت توافق نهايي امکان دسترسي آنها را هم براي دانشگاههاي علوم پزشکي فراهم ميکنيم.
*تهران امروز
ماجراي ترور احمدينژاد از زبان ريگي
گروهک تروريستي وابسته به عبدالمالک ريگي قصد داشت عملياتي را به نام علميات «چاه جمال» که در واقع عمليات سوءقصد به جان رئيسجمهور بود، در جريان سفر استاني محمود احمدينژاد به سيستانوبلوچستان در سال ???? به اجرا بگذارد. به گزارش فرهنگنيوز، عبدالمالک ريگي تروريست معدوم شرق کشور در فيلمي که به تازگي منتشر شد با اعتراف به نقشه و برنامهريزي جهت ترور محمود احمدينژاد در زمان رياستجمهوري وي، روش ترور موردنظر خود در اين نقشه را که برگرفته از آموزشهاي گروه تروريستي القاعده، دستپرورده آمريکا بود، تشريح ميکند.
جلوي رانت دانشگاه ايرانيان را بگيريد
ايسنا: مصطفي کواکبيان نماينده سابق مجلس در نشست روساي دانشگاههاي غيرانتفاعي با بيان اينکه بيعدالتي در آموزش عالي و دانشگاههاي پيام نور بيداد ميکند اظهار کرد: بيعدالتي در ميان خود دانشگاههاي غيرانتفاعي نيز وجود دارد که از وزير علوم ميخواهيم جلوي رانت دانشگاه ايرانيان را بگيرد.
*جمهوري اسلامي
* با اينکه همجنسگرايي بطور واضح در دين يهود ممنوع اعلام شده اما 83 درصد از يهوديان آمريکايي از ازدواج همجنسگرايان حمايت کردند.نظرسنجي جديد نشان ميدهد اکثريت مردم آمريکا که بيشتر آنها را يهوديان آمريکايي تشکيل ميدهند، از ازدواج همجنسگرايان حمايت ميکنند. به گزارش خبرگزاري قدس (قدسنا) بنقل از پايگاه اينترنتي عاروتض شوا، نتايج نظرسنجي جديد منتشر شده نشان ميدهد که اکثريت آمريکاييها از ازدواج همجنسگرايان حمايت ميکنند و با وجود اينکه همجنسگرايي بطور واضح در يهوديت ممنوع شده ولي 83 درصد از اين تعداد را يهوديان آمريکايي تشکيل ميدهند. اين نظرسنجي که 4500 آمريکايي را شامل ميباشد توسط مؤسسه تحقيقاتي غيرحزبي مذهب عمومي انجام شده است. اين آمار نشان دهنده رشد قابل توجه نسبت به 10 سال اخير ميباشد. موضوع عجيب ديگر که در اين نظرسنجي مشخص شد افزايش اين حمايتها در ميان آمريکاييهايي است که به کليساها و کنيسهها ميروند. در اسراييل، موضوع ازدواج همجنسگرايان توسط آدي کول از نمايندگان کنست (پارلمان) رژيم صهيونيستي به کنست اين رژيم تحميل شده است، وي همچنين در تلاش است تا ازدواج موقتي را در فلسطين اشغالي قانوني کند.
* افراد ناشناس دومين نوار صوتي منتسب به فساد مالي "رجب طيب اردوغان" نخستوزير ترکيه را در شبکههاي اجتماعي منتشر کردند. منابع خبري ترکيه اعلام کردند در اين نوار صوتي منتسب به نخستوزير ترکيه، اردوغان پيشنهاد رشوه در يک معامله تجاري را نميپذيرد و خواستار پول بيشتري است. در اين نوار صوتي منتسب به نخستوزير ترکيه، وي عنوان کرده است مبلغ توافق شده بايد پرداخت شود. نهاد نخست وزيري ترکيه و مقامات دولتي تاکنون درخصوص اين نوار صوتي واکنشي نشان ندادهاند. در آخرين ساعات دوشنبه شب گذشته نيز يک نوار صوتي در شبکههاي اجتماعي منتشر شد که ادعا ميشود گفت و گوي تلفني، "رجب طيب اردوغان" نخستوزير ترکيه با فرزندش بلال اردوغان به عنوان يکي از متهمان عمليات ارتشا و فساد در 26 آذر ماه سال جاري است. در اين گفت و گوي تلفني اردوغان به فرزند خود ميگويد پولهايي را که در منزل دارد، فوراً از خانه خارج کند. نهاد نخست وزيري ترکيه بلافاصله بعد از انتشار اين نوار صوتي، با صدور اطلاعيهاي، اين نوار را ساختگي و نادرست خواند و تصريح کرد به شدت با اين اقدام کثيف برخورد قانوني خواهد شد. معترضان دولت آنکارا در پي انتشار اين نوارهاي صوتي منتسب به نخستوزير ترکيه در برخي از شهرهاي ترکيه دست به تظاهرات زده و خواستار استعفاي اردوغان شدهاند.
* کمبود نيروي انساني و مخالفت حريديها با اعزام آنها براي انجام خدمت سربازي، مقامات ارتش رژيم صهيونيستي را در مقابل تنگناهاي سختي قرار داده است. يهوديهاي حريدي رژيم اسرائيل در اعتراض به اجبار آنها براي رفتن به خدمت سربازي براي ارتش اين رژيم، روز يکشنبه دست به تظاهرات خواهند زد. به گزارش خبرگزاري قدس (قدسنا) به نقل از پايگاه خبري عرب 84، حريديها تلاش دارند از خلال اين تظاهرات که اسم آنرا "اعتراض يک ميليون" نام نهادند، فشار بر مقامات سياسي و نظامي رژيم اشغالگر قدس براي عدم سربازگيري از آنها جهت خدمت در ارتش، افزايش دهند. براساس اين گزارش حريديها با رفتن به خدمت سربازي براساس قوانين تصويب شده در اين زمينه به شدت اعلام مخالفت ميکنند و اين مساله را عاملي براي دور شدن آنها از انجام وظايف اصلي خود براساس گفتههايشان ميدانند.حريديها پيش از اين بدليل فعاليت در مدارس به اصطلاح مذهبي از هرگونه خدمت سربازي در ارتش معاف بودند و اين مساله خشم طبقات ديگر جامعه صهيونيستي را برانگيخته است. حريديها متعصبترين فرقه يهوديان هستند که معتقدند تنها وظيفه آنها عمل به دستورات تورات است و اعمال ديگر از جمله فعاليتهاي اقتصادي را جايز نميدانند و تقريباً 10 درصد جمعيت يهوديان اسرائيل را تشکيل ميدهند.
*قدس
آمريکا هزينه ميپردازد
ايرنا: آمريکا اعلام کرده است که 750 هزار يورو به عنوان بخشي از بودجه درخواستي آژانس اتمي براي انجام اقدامهاي مربوط به موافقتنامه هسته اي با ايران را ميپردازد.
وزير خارجه لهستان به اصفهان رفت
فارس: رادوسلاو شيکورسکي، وزير خارجه لهستان در اولين مقصد سفرش به جمهوري اسلامي ايران به شهر اصفهان رفت و در صفحه توييترش نوشت: «سفر به ايران را از شهر زيباي اصفهان شروع کردهام. شگفتانگيزه!»
به درک واصل شدن 175 تروريست تکفيري
باشگاه خبرنگاران: 175 نفر از تروريستهاي تکفيري مسلح در سوريه طي مسيري که زير پاي آنها به جاي شن و ماسه بمب سي 4(C4) کار گذاشته شده بود، در سه ثانيه به درک واصل شدند. روز پنجشنبه تصاويري از به درک واصل شدن اين 175 تروريست تکفيري گروهک الجيش در فضاي مجازي پخش شد.
خروج نام 11مدير کشتيراني از فهرست تحريم
قدس آنلاين: علاءالدين سادات رسول، مدير دفتر حقوقي و دعاوي کشتيراني جمهوري اسلامي ايران، از قطعيت حکم خروج نام 11 تن از مديران اين شرکت از فهرست تحريمها خبر داد.
تهران و پکن خواهر خوانده شدند
ايسنا: موافقتنامه خواهرخواندگي پايتختهاي ايران و چين توسط محمدباقر قاليباف و وانگ آنشون، شهردار پکن امضا شد.
پرسش جهانگيري از مردم
مهر: اسحاق جهانگيري، معاون اول رئيسجمهور، در صفحه فيس بوک خود نوشت: پرسش من از شما دوستان اين است که با توجه به مجموع شرايط، پيشنهاد شما براي سقف درآمدي يارانه بگيران چقدر است و چه سقف درآمدي از خانوارها، بايد از دريافت يارانه صرف نظر کنند؟
انتهاي پيام/